22 Ekim 2015 Perşembe

PointsPanel ile 10 Günde 40 TL Kazanın [Anket Tarzı]

 PointsPanel

     Merhaba değerli takipçiler uzun zaman sonra bir inceleme makalesi ile karşınızdayız. Yeni keşfettiğim fakat ödeme almadan tanıtımını yapmak istemediğim bir sistemi tanıtmak istiyorum. Ödemeyi aldım, makalenin en altında görebilirsiniz.

     Bu kazançtan yararlanmak için Android telefon veya Android tablete ihtiyacınız var.

     Sistem kısaca şu şekilde; (Ayrıntılar makalenin içinde)

     Öncelikle bilgisayarınızdan buradaki siteye girerek üye olun. (Karşınıza İngilizce site gelebilir fakat program Türkçe ve sorular Türkçe gelecek merak etmeyin)

     Üye olduktan sonra sizden Android cihazınıza PointsPanel uygulamasını yüklemenizi isteyecek. Programı cihazınıza yükleyin.

     Evet programın kurulumuna devam etmeden önce ne işe yaradığını ve bizden ne istediğini kısaca anlatmak istiyorum. Bizim günlük rutin olarak ne yaptığımızı ve alışveriş alışkanlıklarımızı istatistik oluşturmak için öğrenmek istiyor. Mesela saat kaçta uyanıyoruz, o saatte evde mi, okulda mı, işte miyiz, saat kaçta TV izliyoruz, hangi kanalı izliyoruz izlerken birşeyler yiyor muyuz, cep telefonu kurcalıyor muyuz veya  ders mi çalışıyoruz, markete gidip alışveriş yaptık mı yaptıysak nakit mi ödedik kart ile mi vs.. vs.. buna benzer şeyleri soruyor özel birşey sormuyor isminizi bile sormuyor yani dolandırıcılık yapmaya yarayan bir bilgi istemiyor merak etmeyin, Sorduğu şeyler hep genel bilgiler.

     Üye olduktan sonra üye olduğunuz mail adresine 3 tane mail geliyor biri hoşgeldiniz diyor biri ne yapmanız gerektiğini anlatıyor bir taneside kullanıcı adı ve şifre içeriyor. Verdiği şifre Para çekme sırasında lazım olacak o yüzden sakın ola kaybetmeyin bir yere not edin.

Programın nasıl kullanıldığına devam edelim.

PointsPanel Kurulumu





     Siteye üye oldunuz ve programı cihazınıza kurduysanız Programı çalıştırın, üye olurken kullandığınız mail adresini üstteki ekrana girin.



     Programın tanıtımını ve şartları içeren bazı bilgileri içeren ekran çıkıyor bunu da onaylayın.



     Hergün ortalama saat kaçta uyanıyorsunuz, kaçta uyuyorsunuz bunu öğrenmek istiyor. Bu bilgileri de yazın.



     İlk kurulumda bizi tanımak ve günlük kurulumunu bitirmek için birkaç soru soruyor, "Anketleri Tamamla" butonuna basarak bu karşılama anketini tamamlayın. 

Aslında ne yapmamız gerektiği bize gönderilen mailde yazıyor, mailde yazanları buraya kopyalıyorum.

Merhaba

PointsPanel’e katılmak için zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Uygulamayı kurduktan sonra, aşağıdaki görevleri tamamlamanız gerekmektedir.

-       Lütfen, PointsPanel uygulamasını açınız ve ‘Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası’ bölümünü kabul ediniz.

-       Eğer e-mail adresiniz sorulur ise, lütfen giriniz

-       ‘Ayarla’ butonuna basarak uyanma saatinizi giriniz. Zamanı seçiniz ve sağ üst köşedeki ‘tamam’ butonuna basınız. İleri butonuna basınız.

-       Ayarla’ butonuna basarak uyku saatinizi giriniz. Zamanı seçiniz ve sağ üst köşedeki ‘tamam’ butonuna basınız. Kaydet butonuna basınız.

-       Daha sonra ekranınızda tamamlamanız gereken anketleri göreceksiniz. Anketleri tamamla butonuna tıklayınız.

-       Tamamlamanız gereken anket sayısını göreceksiniz. 1. Gün ilk anket size ulaştırılacak. ‘Anketler’ butonuna tıklayınız ve günlük puanlarınızı toplamanız için gerekli olan ‘Kendinizden Bahsedin’ kısmını doldurunuz.

-       Size bazı sorular sorulacak. Bu soruları tamamladıktan sonra ‘Tamam’ butonuna basınız.

-       İnteraktif günlüğünüz, uygulamayı kurduktan ve uyanma zamanınızı ayarladıktan sonra, gün içerisinde başlayacak.

-       Lütfen önceki adımları kontrol etmeyi unutmayınız ve 30 dakikalık zaman aralıkları için dolduracağınız günlüğünüzü tamamlamaya başlayınız.

-       Günlüğünüzü düzenli aralıklarla tamamlamanız gerekmektedir. Eğer günlüğünüzü günde 3 kereden daha az tamamlarsanız, günlük puanlarınızı alamazsınız.

-       Her 30 dakikalık sorunun başında, bu soruları hangi zaman aralığı için cevaplamanız gerektiğini göreceksiniz.

-       Her gün sonunda ‘Gün Sonu Soruları’ yöneltiliyor olacak. Lütfen günlük puanlarınızı kazanabilmek için bu anketi her gün doldurduğunuzdan emin olunuz.

-       Lütfen Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerini doldurduğunuzdan emin olunuz, bu günleri doldurmadan günlük puanlarınızı alamazsanız.

-       Günlük anket çalışması 10 gün sürecektir.
Çalışmamıza katıldığınız için tekrar teşekkür eder, çalışmanın devamında da yer almanızı dileriz. Sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmek için: support@pointspanel.com

Saygılarımla,

Rebecca,
PointsPanel Destek Ekibi

     Bize gelen bu mailde de yazdığı üzere yapmamız gereken şey basit. Uyanıkken her yarım saatte bir ne yaptığımız hakkındaki soruları girmek (yanlış anlaşılmasın her yarım saatte programı açmak zorunda değilsiniz birikiyor 5-6 saatte bir biriken girdileri yapabilirsiniz) "Girişleri Tamamla" yazıyorsa tamamlamanız gereken girdi var demektir tıklayınca zaten saat aralığı üstte yazıyor mesela 10:00-10:30 arasında ne yaptığımızı soruyor, onu yaptıktan sonra 10:30-11:00'de ne yaptığımızı soruyor bu böyle böyle gidiyor bunları sıkılmadan yapın.

     Bu yarım saatlik anketleri yaptıktan sonra gece birde Gün Sonu anketi geliyor bunu da yapmanız lazım. Bugün hiç alışverişe gittiniz mi gibi sorular soruyor kısa bir anket. Bunu da mutlaka yapın.

     Uyuduğunuz zamanki saat aralıklarını sormuyor merak etmeyin. Fakat kurnazlık yapıp günün çoğunu uyuyormuş gibi işaretlemeyin sakın. Mümkün olduğunca dürüst olmaya çalışın. Günde en az 8 saat uyanık olmanız lazım yani 16 tane yarım saatlik girdi yapın ve gün sonu anketini yapın.

     Bu faaliyet 10 gün sürüyor 10 gün sonunda ise bitiyor bize 2500 puan veriyor. Para çekebilmek için minumum 500 puan lazım. 500 puan 8TL ediyor. 2500 puan ise tabiki tam 40 TL yapıyor. :)

     Ayrıca puanlarımı göster menüsünden arkadaşlarınızı davet ederek her üye olan arkadaşınızdan 200 puan kazanabilirsiniz...

     Neyse hayırlısıyla 10 günlük günlüğü eksiksiz tamamladıysanız  aşağıdaki resimde gördüğünüz şekilde TEBRİKLER yazılı bir mail alırsınız ve 24 saat içinde 2500 puanı hesabınızda görürsünüz. Sonrasındaysa http://www.pointspanel.com/my-points/?lang=tr linkindeki sayfaya email adresinizi ve üye olduktan sonra size mail ile gönderilen şifreyi girerek puanlarınızı paraya dönüştürebilirsiniz. Paranın PayPal hesabınınıza geçmesi 1 hafta ile 10 gün sürebiliyor fakat gördüğünüz gibi benim ödemem geldi. Ödeme kanıtı aşağıda.


Ödemeyi aldıktan sonra dilerseniz programı kaldırabilirsiniz çünkü günlük tamamlandığı için soru gelmiyor. Yılda 2 kez bu aktiviteyi yapıyorlarmış yani 6 ay sonra tekrar 10 günlük süreç başlayabilir. İsterseniz silmeyin orası size kalmış.

     Makale'de cevabını bulamadığınız sorular veya sorunlarınız olursa lütfen makalenin yorum bölümüne yazınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder