4 Ağustos 2011 Perşembe

Yaz Tatlısı Tarifi


Malzemeler

Alt taban için;

3 su bardağı süt3 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı şeker

Arası için;

Üstü için;

3 su bardağı meyve suyu (karışık,vişne veya istediğiniz bir meyve suyu)3 yemek kaşığı nişastaİsteğe göre 1 çay bardağı şeker katılabilir

Hazırlanışı

Önce süt, şeker ve nişasta güzelce karıştırılır ve pişirilir.Küçük boy bir tepsiye dökülür, üzerine bisküviler dizilir. Meyve suyu, nişasta ve  şeker(isteğe bağlı) karıştırılarak pişirilir ve bisküvilerin üzerine dökülür. Soğuduktan sonra buzdolabında 2 saat bekletilir. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder