28 Ocak 2016 Perşembe

ŞUBAT AYININ İLK HAFTASI KAR GELİYOR




BİR DAVAYI DERT EDİNDİM. . İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİYLE, HEMDERT OLACAĞIM. BU DERT ORTAKLIĞI İLE, BAŞLAYAN DOSTLUKLARA YELKEN AÇAN BİR GEMİ OLACAK BU SAYFALAR. 


 ŞUBAT AYININ İLK HAFTASI KAR GELİYOR.

İSTANBUL için son hava durumu raporunu açıklayan meteoroloji bu hafta kar vermiyor. Hava durumu İstanbul için güneşli gösteriyor.


İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI HAFİFLEDİ. METEOROLOJİ YENİ KAR YAĞIŞLARININ ŞUBAT AYININ İLK HAFTASININ SON GÜNLERİNDE, YANİ 6 ŞUBAT CUMARTESİ VE 7 ŞUBAT PAZAR GÜNÜNDEN İTİBAREN TEKRAR GELECEĞİNİ DUYURDU.


İSTANBUL HAVA DURUMU SICAKLIK ARTIYOR!


İSTANBUL hava durumu: Son tahminler sevindirdi. Kar ve soğuk hava bir süreliğine İstanbul'u terk ediyor,  Hava sıcaklığı 3 ila 5 derece artacak.
İSTANBUL hava durumu için yeni tahmin açıklandı. İstanbul Meteoroloji Müdürlüğünden bir süreliğine olsa da güzel haber geldi. İstanbul'da sıcaklıklar lodosun etkisi ile 3-5 derece artıyor. 


Peki İstanbul'a tekrar kar ne zaman yağacak? İstanbul'da Şubat'ın ilk haftasında aralıklarla kar yağacağı tahmin ediliyor. 
6 Şubat Cumaretesi ve 7 Şubat Pazar gününden itibaren, İstanbul ve diğer yakın illere yoğun kar yağışı geleceği tahmin ediliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder