26 Ocak 2016 Salı

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNE KAR YAĞIYOR


BİR DAVAYI DERT EDİNDİM.. İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİYLE, HEMDERT OLACAĞIM. BU DERT ORTAKLIĞI İLE, BAŞLAYAN DOSTLUKLARA YELKEN AÇAN BİR GEMİ OLACAK BU SAYFALAR.

26 Ocak 2016 tarihinde yayınlandı.

 İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNE KAR YAĞIYOR
 İstanbul'da kar yağışı kenti batısında yoğun olarak etkisini gösteriyor. Beylikdüzü 2 saattir aralıksız yağan karla beyaza büründü. İnsanlar yolda yürümekte zorluk çekiyor. Metrobüs seferleri şimdilik olumsuz etkilenmedi. Metrobüs durakları yayalar için tuzlanırken, metrobüs yolu da otobüsler için açık tutuluyor. Hayvanların da olumsuz etkilendiği kar yağışının bir süre daha devam etmesi bekleniyor. İSTANBUL METEOROLOJİ MÜDÜRÜ 
Ergün Güler Bilgi veriyor 
İstanbul'un sahil kesimlerinde 5-10 santimetre olan kar kalınlığı, birçok ilçede 10-25 santimetre arasında ölçüldü. Kar kalınlığı Çatalca'nın köyleri, Binkılıç ve Aydos'ta 40-60 santimetreye ulaştı. Meteoroloji, kar yağışının cuma gününden sonra İstanbul'u terk edeceğini açıkladı. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışının kent genelinde yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Cuma günü iç kesimlerde karla karışık yağmur, yüksek bölgelerde ise hafif kar olarak görülecek yağış, akşam saatlerinden itibaren şehri terk edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder