16 Ocak 2016 Cumartesi

2016 MODA TRENDLERİ

SAYFAMIZA DESTEK OLMAK İÇİN EN ALTTAKİ SOSYAL MEDYA LİNKLERİNDEN PAYLAŞARAK yada SAYFA LİNKİNİ ( alttaki ) PAYLAŞARAK DESTEK OLABİLİRSİNİZ 
http://kuaformarket.blogspot.com.tr/2016/01/2016-moda-trendleri.html

2016 MODASINI ŞU BAŞLIKLAR ALTINDA TOPLAYABİLİRİZ 

60 ' LAR 70' LER 80'LER  RÜZGARLARI , TOPRAK RENKLERİ , SİYAH , KARAMEL VE İDDİALI RENKLER GÖKKUŞAĞININ CANLI RENKLERİ  ÖZELLİKLE SARI VE PORTAKAL RENGİ  SADECE İLK BAHAR VE YAZDA DEĞİL SONBAHAR VE KIŞINDA SIKLIKLA GÖRECEĞİZ , BROKAR KUMAŞ ( parlak metalsi etki uyandıran altın ve gümüş işli ipekli bir kumaş ) DERİ , DANTEL VE TÜYLER YİNE VAZ GEÇİLMEZLER ARASINDA YER ALIRKEN ,PUNK , MİLİTER  ( askeri kıyafetleri andıran kesimler ) BOHEM ( bohem hayatı, paris te 20. yy başlarındaki şair, ressam, yazar, filozof, müzisyen tayfasının yaşadığı biraz dağıtık, bolca dünya keyiflerinden etkileşimli ancak entellektüellere has bir sanatsal üretim öğesi taşıyan hayat tarzına konmuş isimdir. ) MASKÜLEN ( modada maskülen ; erkek kıyafetlerini bayanların giymesine maskülen moda denilmektedir.)  GOTİK ( Ana renk siyahtır ve diğer renkler ya hiç kullanılmaz ya da çok az olarak siyahın yanında kullanılır.Gotik kıyafetlerde deri, dantel, kadife, tül gibi kumaşlar kullanılır.Kalın topuklu, deri, uzun çizmeler veya bağcıklı botlar çok kullanılır.Genelde saçlar kızıl ve siyahtır.File ve dantel çoraplar çok giyilir.Ağır ve gösterişli takılar takılır. Zincirler, büyük yüzükler, piercingler…vsSiyah ağırlıklı göz makyajı, ruj ve ojeler kullanılır. Cilt genelde solu ve beyaz görünür.Bağcıklı korseler çok kullanılır. Ayrıca fırfırlı tül etekler, dantel ve tül/transparan bluzlar, deri etekler çok görülmektedir.) TRANSPARAN ÇİZGİLER DAHA FAZLA ÖN PLANA ÇIKACAK .  SÜET ,  KAPİTONE , KÜRKLER , YUMUŞAK KADİFELER , TÜVİT KUMAŞ ( kalın ve hafif , taranmış yünden yapılan çift renkli kumaş )  ÇİZGİLİ PANTALONLAR , PÜSKÜL ,KABARIK KOLLAR , YÜKSEK YAKALAR , KALIN KEMERLER , KRUVAZE CEKETLER , BOĞAZLI KAZAKLAR , DERİN V YAKALAR , KÜRK ETOLLER , BOL PAÇA PANTALON , PANTALON ETEKLER , MİDİ - MAKSİ ETEK VE ELBİSELER , PANTALON ASKILARI , PELERİNLER , KÜRK KOLLAR , PANÇOLAR , BÜYÜK DÜĞMELER , YÜKSEK BEL SKİNNY (  Dar kesim, bacağı boydan boya sımsıkı saran kot pantolon ya da deriden üretilen pantolon PANTALON , PİLE , FIR FIR , BÜYÜK CEPLER , PANTALON ÜZERİNE ETEK VE ELBİSE , PRETON DESEN ( genelde enine çizgiler ) DESENLİ KÜLOTLU ÇORAPLAR , PAYETLER , LEOPAR DESENLER , TRİKO ELBİSELER , ZIMBA , PATCHWORK ...

,Ruffles, kabarık kollu, yüksek yakalı necklines ve yükler çiçek-biz Emilia Wickstead, JW Anderson ve Erdem gibi fuarlarında bu Viktorya dönemi etkiler ve daha fazlası casusluk.
Hepimiz son bahar gördüm off-the-omuz üstüne yeni bir riff düşünün.  Proenza Schouler, Givenchy, Jason Wu, ADEAM ve Derek Lam de Benekli, bu siluet önemli tasarımcıları arasında üst oldu.
Aşağı bahar için bir temel beyaz düğme?  Değil iseniz 3.1 Phillip Lim, Tome, Monse, Delpozo veya Zac Posen.  Bu sezon klasik oxford fişekler-up basit onu alarak, bir tasarımcı makyaj aldı.
Rahat ayakkabılar hala bu tür Marka gibi markaların, Alexander Wang, Victoria Beckham ve Edun sayesinde trend vardır.  Buna biz #blessed söylüyorlar.
Proenza Schouler, Diane von Furstenberg, Michael Kors, Jonathan Simkhai ve Peter Oscar de la Renta için Copping: Tüm 5 tasarımcılar (! Ve daha fazlası) gelişiyor-esque Toreador kalın kırmızı tonları, kendi koleksiyonlar halinde İspanyol kültürünün ipuçları dahil.
Eh, biz bir tinier, sıkı bıçak pli karşı manzaraları döndü sonbaharda 2015 yerine böyle Altuzarra, Tome, Boss ve Proenza Schouler olarak tasarımcıları için çok büyük olan bu carwash pleats üzerinde küçülme konum görünüyor.
O değil olsa tam kolay eğilim kendi pist aşağı ferah silüeti ile etek ve pantolon göndermesini 3.1 Phillip Lim, Kamu Okulu, Tome veya tibii durmadı, gerçek hayatta giymek.  Bizim öneri?  Üstünde sıkı var bir parça eşleştirme senin.
Marchesa, Alexander Wang, Cushnie et Ochs, Tome, Proenza Schouler, Dion Lee, Creatures Wind-her yerde bir model tasarımcı net yakalandı döndü.
Bahar örgü hakkında bir şey yüzeyinde oldukça ses hakkını yok, ama Wes Gordon, Michael Kors, Comfort Creatures, Jason Wu ve BCBG gelen seçer gördükten sonra, biz gemide konum.
Normalde yatak yollanırlar adet güneş onların gün alıyorsanız.  Alexander Wang, Wes Gordon, Givenchy, Calvin Klein ve Yigal Azrouël test, editör onayladı.
Fringe şimdi birkaç sezondur trend olmuştur ve Derek Lam, Edun, Boss, Diane von Furstenberg, Anna Sui ve Prabal Gurung de gördükten sonra swingy süs burada kalmak için açıktır.
Sıcak hava denim yeni bir şey değil, ama bu bahar 2016 koleksiyonlarında bunu gösteren birçok tasarımcılar durmadı.  Gabriela Hearst, Açılış Töreni, Jil Sander Navy, Cushnie et Ochs, Suno ve diğerleri pist aşağı jean elbise, gömlek, etek, ve daha gönderdi.
Kova Dikkat et, fırtına moda dünyasına çekmek için hakkında yeni bir şekil var.  Victoria Beckham, Michael Kors ve kova çantayı bir şey, Mansur Gavriel yapılmış hatta tasarımcılar, tüm half-moon şekle doğru çevirdiler var.
Evet, in-your yüz rengi güzel, ama bu onların koleksiyonlarında vurgulayarak dan Dion Lee, Adam Selman, Baja Doğu, Veronica Sakal veya Altuzarra durmadı.  Turuncu, gölgeler çeşitli, senin go-gelecek sezon tonu olacak.
Şemsiye her zaman kalbimizde bir yer (ve pist üzerinde) ama tasarımcılar, diyorsun, bu sezon olacak "Bana supersize."  Biz birkaç isim, Thakoon Marissa Webb, Brooks Brothers, Victoria Beckham ve Wes Gordon büyük ekoseler gördü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder