9 Ekim 2015 Cuma

Trafficmonsoon [PTC] (Videolu İnceleme)


Videolu incelememiz makalenin içinde...

     Trafficmonsoon sitesine üye değilseniz olmak için tıklayın..! (Gmail Kullanarak Üye Olmalısınız)

     Hiç yatırım yapmadan RR kiralayıp kar mı zarar mı ettirecek diye düşündürmeden çok iyi kazandıran bir site ile karşınızdayız. Bu sitede Golden üyelik, Ultimate üyelik vs.. gibi üyelik yükseltme şartı yok. Kazanmak için yatırım yapma şartı yok.

     Site hibrit bir site hem PTC yani reklam tıklama özelliği hem de paket satın alarak kazanç paylaşımı özelliği var. Kazanç paylaşımı özelliği kısaca şu şekilde 50$ değerinde olan paketlerden alınca döngünün sonunda 55$ olarak geri dönüyor yani 5$ (10%) kazandırıyor. Neyse bu özelliğine daha sonra değinebiliriz bizi ilgilendiren tarafı şimdilik PTC yani reklam izleme yönü.

     Makalemizde Trafficmonsoon sitesine kısaca TMS diyeceğiz.

     TMS'de tıklayacağımız reklamlar iki türden oluşuyor.

  1. Admin Reklamları : Reset saati Türkiye saati ile gece saat 02:00 - 03:00 saatleri arasında yayınlanıyor. Fakat admin bize hergün reklam yayınlama garantisi vermiyor, bazı günler düzenli reklam çıkarken bazen 1 hafta boyunca admin reklamı olmayabiliyor. Buna çözüm getirmek için WhatsApp Grubu kurduk. Reklam geldiğinde birbirimize haber veriyoruz. Gruba dahil olmak için buradaki konuyu inceleyin.
  2. Reklamveren Reklamları : Bu reklamlar biz kullanıcıların siteye verdiği reklamlar. Bu reklamların limiti çok kısıtlı olduğu için yayınlanır yayınlanmaz tıklamak gerekiyor saniye bile gecikseniz reklamdan kazanç elde edemezsiniz "Sorry Ad Expired" yazar. Yani reklamın kotası doldu der. Bu reklamları yakalamak zordur fakat gün içinde epeyce görünür. Sık sık F5 yaparak sayfayı yenilerseniz ve elinizi çabuk tutarsanız bu reklamdan da kazanç elde edebilirsiniz.


     Admin sitedeki yoğunluğu azaltmak adına bir yöntem geliştirmiş. Site kendini her saat başına 5 dakika kala ve saat başını 10 dakika geçe 15 dakikalığına dinlenmeye alıyor. Örneğin siteye 20:55 ile 21:10 saatleri arası girmeyin bu dakikalar arasında reklamlar kaybolmuş oluyor. Ayrıca bu dakikalar arasında para çekmeye izin vermiyor. Surf reklamları tıklamakta sorun çıkarıyor. O yüzden bu dakikalar arasında işlem yapmayın. Bunu her saat başında uyguluyor.

     DİKKAT !!! : TMS sonradan kimlik doğrulama zorunluluğu getirdi. Kimlik doğrulama yapmadan reklamlara tıklamamıza izin vermiyor. Detaylara ve nasıl kimlik doğrulama yapacağınıza buradaki makaleden ulaşabilirsiniz.


     TMS bize kendi tıklarımızdan iyi kazanç getiriyor fakat asıl önemli tarafı referanslarınızdan 100% kazandırması. Yani sizin refiniz olan bir üye toplamda 5$ kazandıysa sizde aynısını kazanıyorsunuz. Reflerinizin tıklamalarından kazanç sağlayabilmeniz için 24 saat içinde 10 tane Surf reklamı izlemeniz lazım. İşin önemini ve diğer detayları videolu incelememizde anlattım. Lütfen aşağıdaki videolu anlatımı dikkatlice izleyin. Şu an yatırım yapmadan kazanç sağlayabileceğiniz en iyi site bu site. Eğer 5-10 tane üye aktif üye bulabilirseniz size günlük 1$ civarı kar bırakacaktır. Tekrar hatırlatayım üye olma aşamasında GMail adresi kullanmanız gerekiyor, diğer mail adresi sorun yaşatıyor.

Trafficmonson Videolu İnceleme








  • Trafficmonsoon'a nasıl üye olunur ?
  • Trafficmonsoon işleyişi nasıldır ?
  • Trafficmonsoon'da nasıl reklam izlenir ?
  • Trafficmonsoon ile nasıl daha çok kazanılır ?
  • Trafficmonsoon'da nasıl direkt ref edinilir ?
  • Trafficmonsoon'dan nasıl para çekilir ?



  •      Videoda söylemeyi unuttuğum birkaç detay daha var. Reklama odaklanma zorunluluğu yani focus özelliği yok. Arkaplanda reklam süresi ilerlerken siz başka ekranla meşgul olabilirsiniz.

         ÖNEMLİ HATIRLATMA : Son zamanlarda "Trafficmonsoon'a giriş yapamıyorum" diye birçok mesaj alıyoruz. Bu sorun genelde şundan kaynaklı;

         Adblock gibi reklam engelleyici eklentiler TMS'de sorun çıkarıyor, eğer bu eklentilerden kullanıyorsanız siteye giriş yaptığınızda 10 saniyelik önyükleme reklamını izleyip siteye giriş yapamıyorsunuz site kısır döngüye giriyor. O yüzden AdBlock eklentinizi devre dışı bırakın. Zaten işimiz reklam tıklama üzerine olduğu için diğer PTC sitelerinde de sorun yaşatabilir bu eklenti size.

         Online kazanç işiyle uğraşanların mutlaka üye olması gereken bir site, lütfen unutmayın sitelere bloğumuzdaki linklerden üye olduğunuz sürece bloğumuzdan ya da mail yoluyla birebir benden canlı yardım & destek alabilirsiniz. Görüş, eleştiri ve önerilerinizi makalenin yorum bölümünde belirtebilirsiniz. Sonraki videolu tanıtımımızda görüşmek üzere.


    Trafficmonsoon Ödeme Kanıtı (Payment Proof)





    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder